Newsletters Privacy Policy

Politica de confidentialitate a Newsletter-elor

Data intrarii in vigoare: 15 august 2015

Prin abonarea la lista noastra de newsletter, trebuie sa intelegeti urmatoarele:

  1. Vom colecta doar adresa de e-mail care ne este oferita de catre dumneavoastra de bunavoie si in cunostinta de cauza.  Utilizam procedura „dubla verificare“ pentru a ne asigura ca persoana care doreste sa se aboneze la newsletter-ul nostru este intradevar utilizatorul adresei de e-mail furnizate.
  2. In cazul in care utilizati site-ul nostru in timp ce va abonati la newsletter, informatiile dumneavoastra sunt, de asemenea, supuse Politicii de confidentialitate pentru site-ul Gemius.
  3. Informatia referitoare la adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi vanduta, inchiriata sau imprumutata unui tert. Este posibil sa le oferim acces catre informatiile dumneavoastra angajatilor nostri, colaboratorilor sau partenerilor numai in scopul de a va oferi suport tehnic si pentru a ne asigura ca veti primi materiale care va pot fi de interes.
  4. Daca nu mai doriti sa primiti de la noi buletinele informative electronice si informatiile comerciale (dupa caz), puteti sa dati un singur clic pe link-ul „Dezabonare“ disponibil in fiecare e-mail sau contactati-ne si manifestati-va dorinta de a va elimina adresa dumneavoastra de e-mail din baza noastra de date.
  5. Daca doriti sa revizuiti, corectati, actualizati, eliminati sau de ce nu, sa ne limitati utilizarea informatiilor dumneavoastra personale pe care ni le-ati furnizat anterior, puteti sa ne contactati. Vom incerca sa ne conformam cerintei/cerintelor dumneavoastra cat mai curand posibil.
  6. Putem modifica Politica de Confidentialitate a Buletinelor Informative in orice moment, sub rezerva informarii dumneavoastra referitoare la amendamente prin publicarea politicii revizuite pe site-ul nostru.
  7. Ne vom stradui sa va pastram informatiile personale cat mai sigur posibil. Informatiile de inregistrare nu sunt accesibile pe Internet.
  8. Daca doriti sa ne contactati, va rugam accesati „Contactati-ne“ de mai jos.

Contactati-ne

Daca aveti orice intrebari sau comentarii referitoare la aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa ne contactati:

Gemius Romania & Moldova

Strada Semicercului, Nr. 12, etaj 4, Sector 1, Bucuresti

+48 22 390 90 90

 contact@gemius.ro