2015-05-21 09:45

Gemius a luat aurul la Berlin

IAB Europe a acordat companiei Gemius premiul pentru cel mai bun studiu de audienta online, in cadrul conferintei Interact care are loc la zilele acestea la Berlin. Proiectul castigator e studiul gemiusAudience care foloseste in cateva tari modelul Behavioral  Panel Synthesis (BPS) cu ajutorul caruia publisherii pot vedea cine sunt urilizatorii site-urilor lor pe toate dispozitivele accesate.  

Premiul a fost acordat la Berlin in cursul zilei de ieri,  20 mai. Juriul a fost format din experiti in cercetarea online: Nick Niddleston (ZenithOptimedia), Paul Hardcastle (Yahoo!), Ariane Längsfeld (Millward Brown), Paweł Kolenda (IAB Polska) si Tuncay Yavuz (IAB Turcja, OMD Turcja).

 Acest premiu e o mare onoare pentru Gemius, mai ales ca a fost acordat de intreaga industrie online din Europa”- spune Attila Weisz, directorul de dezvoltare gemiusAudience. “Studiul de audienta este principalul pilon al businessului nostru si necesita o multime de investitii, flexibilitate si urmarirea constanta a trendurilor. Premiul acordat de IAB Europe ne motiveaza sa mergem mai departe. Ne va incuraja sa dezvoltam produse noi, care sunt déjà in stadiu de proiect intern” adauga Attila.

 In Romania, studiul gemiusAudience se deruleaza din Decembrie 2009 folosind o metodologie hibrida (site-centric si user centric) si ofera lunar date despre intreaga piata online.

Keyword

To clipboard> Drukuj

Industrie

Advertising, Media

Vrei sa afli mai multe?

Contact

Primeste toate stirile, opiniile si ghidurile intr-un singur mail!

Newsletter