2014-03-03 09:45

Victor Avram-noul Country Manager Gemius Romania si Moldova

Victor Avram a fost numit Country Manager al agentiei de cercetare Gemius in Romania si Moldova. El il inlocuieste pe Catalin Emilian incepand cu luna Martie.

Cu peste 11 ani de experienta in industria media din Romania, Victor se alatura echipei Gemius in calitate de Country Manager pentru birourile din Romania si Moldova.  De-a lungul timpului a activat in mai multe sectoare ale pietei online din Romania: in agentii ca McCann si ZenithOptimedia, la advertiseri ca Vodafone si Fundeal.ro si in cercetare la Ipsos Interactive Services. De asemenea, a oferit consultanta in online marketing pentru diversi clienti care isi infiintau sau isi dezvoltau afacerile online. La Gemius va conduce echipele din Romania si Moldova, inlocuindu-l pe Catalin Emilian, care a hotarat sa paraseasca Gemius  dupa 7 ani de activitate pentru a coordona operatiunile altei companii cu activitati in zona publicitatii online.  

 « Am gasit in Gemius un mediu  profesionist cu performante reale atat pe piata extrem de competitiva din Romania si Moldova cat si la nivel international, iar market share-ul ridicat pe care il are compania m-a motivat sa fac pasul pentru preluarea conducerii. Sunt multe produse noi pe care vrem sa le introducem in mediul din Romania si Moldova, iar pe cele lansate deja vrem sa le imbunatatim. Asadar vor fi o multime de vesti bune in urmatoarea perioada venind din directia Gemius. » declara Victor. 

Vesna Zakaric, International Sales Director la Gemius sustine ca:”Scopul agentiei acum este extinderea si repozitionarea birourilor noastre spre servicii de consultanta  mai apropiate de nevoile advertiserilor. Credem ca venirea lui Victor in echipa Gemius este un pas inainte, el fiind persoana a carei experienta ne va ajuta sa obtinem pozitia dorita in piata. » 

To clipboard> Drukuj

Tara

Romania

Primeste toate stirile, opiniile si ghidurile intr-un singur mail!

Newsletter