Security Policy

Obiectivul Gemius este reprezentat de furnizarea informatiilor fiabile si transparente de pe piata de Internet clientilor sai si furnizarea de cercetare profesionala, servicii de analiza si consultanta. Aceste informatii sprijina clientii nostri in luarea de decizii bazate pe expertiza. In ultimii 15 ani am furnizat informatii privind audienta online: masuram audienta pe paginile web, materiale multimedia si aplicatii si prezentam statistici referitoare la diferite dispozitive. In acest fel putem crea un profil electronic socio-demografic unic al utilizatorilor de Internet pentru fiecare piata in parte. Ne desfasuram activitatea in cateva zeci de tari din Europa, nordul Africii si Orientul Mijlociu (regiunea EMEA). Printre clientii nostri se numara advertiseri, publisheri de Internet, case de mass-media, agentii de publicitate si companii din sectorul e-commerce (comert electronic).

Atuurile noastre principale sunt cunostintele de specialitate livrate clientilor nostri si increderea pe care acestia ne-au acordat-o. 

Scopul Sistemului de Management al Securitatii Informatiilor este de a asigura confidentialitatea informatiilor si a proprietatii intelectuale, fiind principalele atuuri ale Gemius, in conformitate cu legea aplicabila. In legatura cu activitatea sa de afaceri, Gemius isi asuma obligatia de a-si perfectiona in mod continuu si sistematic nivelul de securitate si de a identifica orice schimbare in prevederile legale existente aplicabile in Polonia. Riscurile asociate cu securitatea informațiilor in cadrul organizatiei sunt determinate in functie de metodologia Risk Score. Aceasta Politica de Securitate a Informatiilor va fi obiectul unei revizuiri periodice, iar in cazul unor schimbari semnificative in cadrul organizatiei, vor fi introduse dispozitii corespunzatoare pentru a asigura faptul ca Politica este inca utila, relevanta și eficienta.

Presedintele Consiliului de Administratie
Piotr Ejdys
04.11.2015