Recruitment Privacy Policy

Politica de Confidentialitate de Recrutare

Data intrarii in vigoare: 1 aprilie 2015

Va rugam sa luati in considerare faptul ca prin trimiterea aplicatiei dumneavoastra la acest site Gemius, consimtiti ca Gemius sa va prelucreze datele personale asa cum este descris mai jos.

Aceasta politica de confidentialitate de recrutare se aplica Gemius SA si AdOcean sp. z o.o., ambele cu sediul social pe strada Postępu 18b, Varsovia, Polonia si la filialele Gemius SA (toate in mod colectiv, "Gemius" sau "noi"). O lista cu filialele Gemius si cu datele de contact este disponibila la www.gemius.com.

Formularul de aplicatie este un software de recrutare gazduit pe serverele din proprietatea Gemius. Candidatii isi pot depune CV-ul si aplicatia prin acest formular.

Ce date personale vom colecta şi in ce scopuri

Transmiterea datelor dumneavoastra este complet voluntara. Ca parte a procesului de angajare, Gemius va colecta informatii personale despre dumneavoastra, inclusiv cele trimise prin formularul de aplicatie, informatii pe care le-ati furnizat in timpul interviului si apelurilor telefonice. Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca Gemius poate controla si verifica informatiile primite (de exemplu referintele sau informatii legate de educatie si formare), cu scopul de a asigura eficacitatea procesului de angajare. Din cand in cand, Gemius va poate cere sa revizuiti si sa va actualizati informatiile dumneavoastra personale pe care le detinem.

Colectam, de asemenea, in mod automat datele descrise in sectiunea "Politica de confidentialitate pentru site-ul Gemius” atunci cand vizitati site-ul nostru si atunci cand completati formularul de aplicatie.

 

Persoane catre care putem transfera informatiile si datele dumneavoastra cu caracter personal

Datele cu caracter personal din aplicatiile noi sunt analizate in primul rand (dar nu exclusiv) de catre personalul nostru de recrutare din Echipa de Resurse Umane. Alte categorii de personal implicate in procesul de angajare pot avea, de asemenea, acces la datele dvs. Toti recrutorii nostrii sunt obligati prin dispozitii legale relevante si prin prevederile acordului in ceea ce priveste confidentialitatea datelor dumneavoastra. Pentru a atinge obiectivul procesului de angajare si pentru ca facem parte dintr-un grup mai mare de companii care opereaza la nivel international, va putem face datele disponibile altor companii din cadrul Gemius Group.

In cazul in care compania sau o parte din companie este vanduta, comasata sau transferata catre o alta entitate, datele dumneavoastra pot fi transferate ca parte a tranzactiei.

Utilizarea informatiilor

Gemius poate utiliza datele dumneavoastra pentru a comunica cu dumneavoastra in scris, prin e-mail sau telefonic, pentru a va evalua aplicatia, pentru a gestiona eficient procesul de angajare Gemius si pentru administrarea propriului angajat.

Drepturile si optiunile de care beneficiati in legatura cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Aveti dreptul de a va accesa datele personale si de a le corecta. De asemenea, aveti dreptul de a primi informatii despre datele personale colectate despre dumneavoastra, categoriile si scopurile prelucrarii datelor personale si cui i-au fost transferate.

Perioada de stocare a datelor personale

Putem stoca datele dumneavoastra atata timp cat este necesar, dar nu mai mult de 12 luni in sensul indicat in aceasta Politica de Confidentialitate de Recrutare.

 

 

Informatii sensibile

Va rugam sa nu ne trimiteti informatii personale sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, opiniile politice sau convingerile religioase), pe sau prin intermediul Site-ului sau altfel. Aceste informatii nu afecteaza procesul de angajare. In plus, Gemius nu are dreptul sa prelucreze aceste informatii.

Modificari aduse Politicii noastre de confidentialitate

Aceasta Politica de Confidentialitate se bazeaza pe situatia juridica si factuala incepand cu data intrarii in vigoare si este revizuita periodic. Va incurajam sa o revedeti de fiecare data cand ne trimiteti aplicatia pentru a va asigura ca sunteti informat cu privire la orice modificare. Utilizarea formularului de aplicatie in urma acestor modificari, denota ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate revizuita.

Contactati-ne

Daca aveti orice intrebari sau comentarii referitoare la aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa ne contactati:

Gemius Romania & Moldova

Strada Semicercului, Nr. 12, etaj 4, Sector 1, Bucuresti

+48 22 390 90 90

 contact@gemius.ro