Privacy Notice for Panelists

Politica de confidentialitate pentru panelisti

 

   Data intrarii in vigoare: 1 Martie 2016

 

      Textul complet privind politica de confidentialitate a panelistilor este afisat in momentul in care chestionarul este afisat pe computerul dumneavoastra. Acest chestionar, afisat aleatoriu, nu este mereu accesibil. Mai jos puteti gasi informatiile practice cu vedere la politica de confidentialitate a panelistilor. Daca doriti textul complet, ne puteti contacta.

 

     Ce fel de informatii colectam despre dumneavoastra?

 

        Daca doriti sa va alaturati panelului Gemius, vom avea nevoie de datele dumneavoastra demografice (precum: nivelul de educatie, varsta, sex) si adresa dumneavoastra de email. In cazul in care folositi acelasi computer impreuna cu alti membrii din gospodaria dumneavoastra, vom avea nevoie si de datele lor demografice. Colectam date despre websiteurile vizitate si aplicatii folosite. NU colectam date despre corenspondenta dumneavoastra sau date personale.

        Tineti informatiile confidentiale?

   In primul rand, apreciem increderea panelistilor nostri. In rapoartele stiintifice pe care le facem pentru clientii nostri folosim doar date statistice. Nu exista nicio posibilitate sa identificam un panelist in particular. Combinam datele pe care le primim de la dumneavoastra cu datele altor panelisti pentru a face rapoarte agregate. Pe baza acestor date putem sa ne dam seama ce vad oamenii pe internet sau ce cumpara.

     Cum protejam informatiile?

 

 Protejarea datelor dumneavoastra este esentiala pentru credibilitatea noastra. Am intordus masuri de securitate, incluzand siguranta tehnica si organizationala, metode de encriptare si protocoale de acces, pentru a va proteja confidentialitatea. Am definit un proces intern pentru a evita acesul simultan la datele dumneavoastra. Siguranta tehnica include controale de acces si date stocate pe diferite parti de hardware. E important sa punem accentul pe faptul ca trimitem clientilor nostri doar date agregate si niciun fel de informatii personale.

   Puteti vedea ce fac eu pe computer sau device-ul meu mobil?

 Daca sunteti de acord sa participati la panelul nostru, software-ul pe care il instalati colecteaza date despre continutul online pe care il vedeti, comportamentul dumneavoastra pe internet si aplicatiile pe care le folositi.

 

   Pentru ce sunt informatiile pe care le colectati despre mine necesare?

Dam clientilor nostri date cu privire la popularitate continutului online, despre preferintele utilizatorilor de internet si despre comportamentul lor in mediul online. Cu cat mai multe informatii au clientii nostri cu atat pot croi servicii de calitate in functie de preferintele dumneavoastra.

  Nu vreau sa primesc nici un spam. Dati adresa mea de email altor companii?

      Dumneavoastra ne dati adresa de email cu scopul de a conduce analize stiintifice cu gemiusAudience. Adresa dumneavoastra de email este folosita doar in acest scop si nu este transferata catre alte companii pentru alte scopuri.

Dati datele mele personale altor companii?

    Pentru ca suntem o companie de analiza, lucram cu alte companii in scopul de analiza a pietei. Daca impartasim datele dumneavoastra cu alte companii, cerem cu tarie ca acele companii sa tina cont de politica de confidentialitate si securitatea informatiilor dumneavoastra. In unele cazuri se poate ca datele dumneavoastra sa fie transmise companiilor care au nevoie de analizele noastre.

 Ce se intampla cu datele mele dupa ce sunt folosite? Daca doresc sa sterg aceste informatii?

   Datele dumneavoastra sunt procesate doar in scopuri de analiza. Datele personale ale dumneavoastra sunt sterse imediat cum se termina studiul, la cererea dumneavoasta sau daca dezinstalati software-ul. Dupa aceea datele dumneavoastra sunt stocate anonim, dar cu posibilitatea de a fi afiliate cu dumneavoastra.

Contactati-ne:

Daca aveti intrebari sau comentarii despre politica noastra de confidetialitate va rugam sa ne contactati:  

Gemius Romania & Moldova

Strada Semicercului, Nr. 12, etaj 4, Sector 1, Bucuresti

+48 22 390 90 90

 contact@gemius.ro