Politica de Confidentialitate

Am modificat Politica de Confidentialitate (incepand din data de 30 Octombrie 2017 pentru a va oferi mai multa claritate in privinta acesteia si pentru a ne pune in acord cu cele mai recente schimbari din compania noastra.


Toate aceste schimbari vin ca urmare a interesului pe care il manifestam fata de panelistii care participa la studiile noastre. Odata cu aceste actualizari, intarim protectia datelor trimise si a datelor personale.
Cele mai importante actualizari sunt:

1. Am actualizat Politica de Confidentialitate care se refera la cele mai noi produse si servicii

Toate informatiile pe care le primim de la panelisti vor fi folosite pentru gemiusAudience si pentru proiectul Target42.
Politica de Confidentialitate actualizata contine principiile urmarite de Gemius SA pentru buna desfasurare a studiului gemiusAudience si Target42 – oferit in colaborare cu Netsprint SA.


2. Pentru a putea oferi cele mai bune servicii in ceea ce priveste targetarea online, am implementat un proiect nou


Partenerul nostru de business in proiectul Target42 se bazeaza pe datele obtinute pentru a putea face previziuni in functie de interesele si preferintele voastre, iar in acest fel va vor fi afisate reclame care se potrivesc cel mai mult cu preferintele fiecarui utilizator de internet.


3. Cat timp vor fi retinute datele


In Politica de Confidentialitate definim perioada de pastrare a datelor trimise de panelisti. Va asiguram ca datele voastre personale vor fi sterse atunci cand studiul se incheie, atunci cand dumneavoastra doriti sau cand dezinstalati soft-ul.


4. Informatii suplimentare


Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau lamuriri, va rugam sa ne contactati: contact@gemius.ro
Noua Politica de Confidentialitate va avea effect incepand cu data de 30 Octombrie 2017. Va incurajam sa cititi cu atentie documentul. Luand parte la studiile noastre pana in acest moment sau dupa 30 Octombrie 2017, inseamna ca sunteti de acord cu cele mentionate mai sus.


Multumim pentru ajutor,
Echipa Gemius