Consultanta

Gemius este recunoscut pentru colectarea, procesarea si analizarea datelor despre comportamentul utilizatorilor de internet. In ultimii 15 ani, compania a furnizat informatii despre audientele online: profilele socio-demografice ale utilizatorilor de internet, obiceiurile de utilizare a internetului. Avand multi ani de experienta in cercetare am evoluat natural intr-o companie de cercetare. In prezent, oferim solutii companiilor pentru dezvoltarea operatiunilor lor online. 

In era big data, oferim servicii de consultanta care includ analizarea si interpretarea unei cantitati enorme de informatii generate de diverse surse. Azi, fiecare organizatie colecteaza si proceseaza informatii produse de ea insasi sau de mediul de business in care opereaza. Provocarea consta in integrarea datelor si gestionarea lor in cel mai eficient mod posibil, astfel incat sa se obtina informatii valoroase in timp real. 

Comportamentul utilizatorilor de internet, digital marketing, e-commerce, big data si tehnologia online sunt cele 5 domenii in care putem oferi informatii si suport.