2015-07-16 09:38

Top 20 site-uri de anunturi din Romania

Aproape jumatate din utilizatorii de internet din Romania intra pe site-uri de anunturi. Site-urile Olx.ro, Okazii.ro si Autovit.ro atrag cei mai multi useri. Vezi care sunt celelalte site-uri de anunturi/mica publicitate populare in randul internautilor din Romania. 

Cele mai recente date ale studiului gemiusAudience (Aprilie 2015) arata ca aproape jumatate din populatia online a Romaniei, mai exact 46% din totalul userilor, viziteaza site-uri de anunturi/mica publicitate. Acestia reprezinta peste 4,2 milioane de utilizatori. 

Cel mai popular site de anunturi este Olx.ro

Odata cu achizitia site-ului tocmai.ro, Olx.ro a devenit cel mai popular site de anunturi din Romania. Peste o treime din utilizatorii romani de internet (3.3 milioane) l-au vizitat in luna Aprilie 2015. Un alt site care se bucura in continuare de popularitate este Okazii.ro, vizitat lunar de 1,3 milioane de useri. Pe pozitia a treia se claseaza autovit.ro, site-ul de vanzari auto, cu 634 de mii de vizitatori in luna Aprilie.  O caracteristica importanta a acestor site-uri este faptul ca audienta lor este compusa in special din barbati (55%).

Datele provin dintr-un studiu international de masurare a internetului-gemiusAudience, derulat de Gemius in peste 30 de tari. Scopul acestuia este de a colecta informatii despre profilul utilizatorilor de internet si frecventa de utilizare a Internetului. Studiul se desfasoara conform metodologiei hibride Gemius si in concordanta cu prevederile ICC/ESOMAR.

 

To clipboard> Drukuj

Tipul continutului

analiza & infografic

Industrie

Comert

Tara

Romania

Vrei sa afli mai multe?

Contact

Primeste toate stirile, opiniile si ghidurile intr-un singur mail!

Newsletter